Week 12 van 17 - 24 maart '14 | ||
*=aanbieding, @=afgeprijsd | WAAR | PRIJS |
FRUIT | ||
sinaasappels, 2x 2 kg = 16 stuks* | AH | 2,99 |
limoenen, 4 stuks* | AH | 1,09 |
ONTBIJT EN LUNCH | ||
melk, 4 liter | AH | 2,58 |
leverworst | AH | 0,62 |
pindakaas, 2x * | AH | 2,68 |
belegen kaas, plakjes* | AH | 2,65 |
vruchtensap bramen/zwarte bes | AH | 2,50 |
oploskoffie, 200 gr | AH | 3,99 |
WARME MAALTIJD | ||
2 preien* | AH | 0,50 |
spinazie, diepvr. 2x 450 gr* | AH | 1,17 |
witlof* | AH | 0,32 |
A merk pastasaus met basilicum, 690 gr | Action | 0,99 |
karbonade | AH | 1,66 |
tonijn, 3 blikjes* | AH | 3,00 |
makreel met peper, 3 blikjes @ | AH | 2,82 |
haring in tomatensaus, 3 blikjes @ | AH | 2,61 |
gember, stukje | AH | 0,42 |
vla | AH | 0,69 |
KAT | 0,00 | |
LEKKERS | ||
perziken blik | AH | 0,87 |
TOTAAL week 12, mrt 14 | 34,15 |
Ik gaf veel uit aan vis, ik kocht in totaal 9 blikjes vis, dat was €8,34, een flink deel van de uitgaven. Verder nam de oploskoffie en de pindakaas een aanzienlijk deel van de uitgaven in beslag. Alles om de voorraden aan te vullen. Hoewel, als ik het één keer in huis heb, dan heb ik wel de neiging om 's avonds om een uur of negen nog lekker een blikje vis leeg te lepelen.
Week 13 van 24 - 31 maart '14 | ||
*=aanbieding, @=afgeprijsd | WAAR | PRIJS |
FRUIT | ||
appels*, 4 stuks | AH | 0,69 |
bananen, 5 stuks | AH | 0,99 |
ONTBIJT EN LUNCH | ||
kaas | AH | 4,26 |
melk, 2 liter | AH | 1,29 |
brood, 2x | AH | 2,70 |
müesli | Plus | 1,19 |
leverworst | Lidl | 0,62 |
abrikozenjam | Lidl | 1,09 |
WARME MAALTIJD | ||
kerstomaatjes | AH | 0,99 |
soep | AH | 0,99 |
macaroni | AH | 0,58 |
rookworst | AH | 0,87 |
tempeh, 450 gr | Toko | 1,39 |
makreel, hele gerookte | Plus | 3,22 |
koolvis, 400 gr | AH | 1,59 |
kip | AH | 3,13 |
pesto | Lidl | 0,89 |
Madras Curry powder | Toko | 1,10 |
yoghurt, beker | Plus | 0,46 |
kwarkyoghurt | AH | 0,99 |
KAT | 0,00 | |
LEKKERS | ||
paaseitjes | Lidl | 1,55 |
limonadesiroop | AH | 2,79 |
pinda's, 500 gr | AH | 0,95 |
TOTAAL week 13, mrt 14 | 30,58 |
In week 13 kocht ik weer vis en bio kip. Heel weinig groenten deze week, er was nog voldoende voorraad, dus dat moest eerst op! Het lukt nog steeds heel goed om niets, maar dan ook werkelijk niets weg te gooien. Van de groenten gebruik ik alles, ook stronken van bloemkool en broccoli en het groen van de preien.
Binnenkort een overzicht van de maanduitgaven in maart!
Nu ik zo vroeg bij het ontbijt lees dat je lekker een blikje vis leeg lepelt in de avond bezorg je mij rillingen.
BeantwoordenVerwijderenIk vind al die blikjes best lekker maar niet vroeg en niet laat. Sinds een paar jaar heb ik er last van dat de smaak en lucht van vis zo lang in mond en aan lippen en handen blijft hangen. Al van alles geprobeerd om er af te komen maar ik blijf het ruiken.
Jammer want ik zou best wat vaker vis willen eten.
Wij gooien ook steeds minder weg! Er gaan steeds meer restjes in verwerking tot soepjes en andere zaken.
BeantwoordenVerwijderenverwerkte ik de stronk van de broccoli al in soep en pastasauzen, vanavond at ik hem voor het eerst gewoon met gekookte aardappelen en vlees en dat beval prima, toch weer iets waar je wel voor betaald en wat je anders gewoon weggooid. toch maar eens kijken of dat met meer dingen kan
BeantwoordenVerwijderen