Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 12 september 2014

Gratis culturele activiteit: de open monumentendagen

Burcht van Bellingwedde (Groningen) Bron: site van Open Monumenten
Was ik al bijna vergeten jullie te attenderen op de Open Monumentendagen in het komende weekend! Op de valreep dan toch:
Morgen en overmorgen staan er weer allerlei interessante monumenten gratis open voor het publiek. Het is zeker de moeite waard om op deze dagen eens een monument te bezichtigen!
Citaat van de site:
Open Monumentendag 2014 vindt plaats in het weekend van 13/14 september in heel Nederland. Duizenden monumenten, herkenbaar aan de Open Monumentendag-vlag, openen dan gratis hun deuren voor het publiek. Jaarlijks wordt de Open Monumentendag door zo’n 900.000 mensen bezocht. Daarmee is de Open Monumentendag één van de grootste culturele evenementen van het land. Het thema van Open Monumentendag 2014 is Op reis.
Kijk hier op de site van de Open Monumentendag.
Hier kun je zien wat de aanraders dit jaar zijn.

Ik wens jullie allemaal veel plezier met de monumenten van 2014!

1 opmerking:

  1. Jaa, morgen staan we weer met de hele familie op de molen. Het zal wel weer gezellig druk worden met bezoekers.

    BeantwoordenVerwijderen