zondag 26 juli 2015

Door de stoel gezakt!

Wat lees ik nu?
Angela Merkel zakt door haar stoel!

De stoel was kennelijk niet sterk genoeg om de Bondskanselier tijdens het Wagnerfestival in het Beierse Bayreuth rechtop te blijven houden en zakte ineen en Angela zakte mee!
Fijn om te lezen dat ook andere mensen door stoelen kunnen zakken!
Ik ben vorig jaar op Ameland door een tuinstoel gezakt en voelde mij daar hoogst ongemakkelijk bij. Als zo'n beroemde dame als Angela dat ook gebeurt, dan ben ik met terugwerkende kracht in goed gezelschap!

Vanavond lekker met Ahmed op de bank. Nou ja, niet echt met Ahmet, maar met de Zomergast Aboutaleb.
Glaasje wijn en een toastje erbij. Sommige gasten zijn héél boeiend en onderhoudend. Ik ben benieuwd! Als ik het saai vind, dan kan ik altijd nog iets anders gaan doen.

3 opmerkingen:

  1. Lijkt me zo schrikken, dat door de stoel zakken. Ik kijk vanavond ook naar zomergasten. Eindelijk eens iets interessants op tv tijdens de zomerperiode. Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig masr dat er niets ernstigs met Angela was,zoals de Duitse kranten eerst schreven

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaren geleden presenteerde Aboutaleb een soort praatprogramma voor de moslimomroep. Toen dacht ik al dat hij het nog heel ver zou schoppen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.