zondag 9 augustus 2015

Gratis! Vakantietip voor kinderen

In het Koninklijk Paleis in Amsterdam worden op 12 augustus en 16 september gratis kindertoneelvoorstellingen gehouden.
Tekst van de site:

Helden uit gouden tijden, oppergoden en titanen, machtige stedenmaagden, liefdevolle godinnen en listige goden. Zeker geen alledaagse bewoners van een stadhuis of paleis. In stilte vertellen ze wijze lessen uit vervlogen tijden, maar voor wie ze herkent nog altijd relevant voor onze dagelijkse werkelijkheid.
Het Paleis zit boordevol verhalen en deze zomer komen ze tot leven!

 
Speciaal voor kinderen en volwassenen samen is er een familietour ontwikkeld. 
Op woensdagmiddag 12 augustus en 16 september zijn er ieder uur bijzondere kindervoorstellingen in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Het publiek zal door personages van vroeger even meegenomen worden naar het verleden.

In de Desolate Boedelskamer duikt de bekendste gast op: Rembrandt van Rijn. Hij is het niet bepaald eens met zijn faillissement. In de Weeskamer vertelt een arme weesjongen zijn verhaal. En ontdek in het Burgemeestersvertrek hoe een opstandige burgemeestersvrouw de bestuurders van de stad eens flink voor gek wil zetten. 

Voor kinderen zijn de voorstellingen gratis, maar per 5 kinderen is 1 volwassen begeleider noodzakelijk.
Hier vind je de toegangsprijzen en verdere info.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.