zondag 12 juni 2016

Iets te digitaal gereageerd!

Sinds december 2014 heb ik een e-reader en dat bevalt prima! Zelfs zo goed, dat ik denk dat een gewoon boek op dezelfde manier werkt. Ik doe het boek dicht en dan verwacht ik, als ik het boek weer open doe, dat ik weer op de pagina kom waar ik stopte met lezen.
Oeps, nu weet ik niet meer waar ik gebleven ben.
Ik ben even vergeten dat je bij normale boeken een boekenlegger nodig bent.
Ik vind het wel grappig!
Heb jij zulke vergissingen ook wel eens?

6 opmerkingen:

  1. Ha ha, ja bij een draaideur bij een winkel. Ik ging er vanuit dat die deur vanzelf zou draaien. Dat deed hij dus niet! Ik moest duwen.....
    Merel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahum, ik durf het bijna niet te zeggen maar ik probeer af en toe te scrollen in een gewoon boek. Of kleine plaatjes in een tijdschrift met duim en wijsvinger te vergroten.......

    Groet, Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga wel eens een toilet op en verwacht dan dat de lamp vanzelf aan gaat. Ook probeer ik wel eens te swipen op het schermpje van mijn TomTom. Of ik probeer bij mijn werktelefoon deze te ontgrendelen met mijn vingerafdruk terwijl dat alleen bij mijn privé telefoon werkt. Mascha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha, ha, ja dat ken ik, dat je verwacht dat lampen vanzelf aangaan. Dat had ik toen mijn moeder in een verpleeghuis verbleef. Op mijn werk gingen de lampen vanzelf aan en bij mijn moeder ook. Dus ging ik thuis met mijn armen zwaaien om te zorgen dat het licht aan ging. Dat hielp niet echt ;-)

      Verwijderen
  4. In de lift gaan staan zonder op het knopje te drukken en dan verwachten dat ie vanzelf gaat, zoals op mijn werk gebeurt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Op vakantie 2 weken in een automaat gereden en toen we weer thuis waren, gewoon de koppeling niet intrappen tijdens het starten.....hahaha en jezelf dan eventjes afvragen, na, waarom doet ie het nu niet....

    Gr. Boukje

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.