Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 9 augustus 2017

Al weer een miljoen er bij!

Op 30 januari dit jaar stond de teller op 7 miljoen pageviews. Vandaag, dat is iets meer dan een half jaar later, wordt dat 8 miljoen!
Soms kijk ik met verbazing naar de teller.
Wat gaat dat vlug!
Vorige maand 155.368 pageviews en in april 167.875. In de zomer neemt het aantal pageviews altijd wat af. Ik kan merken dat lezers dan vakantie hebben en niet zo vaak online zijn. Mijn drukste maand is al jaren januari. Dan lijkt het wel of iedereen na de dure decembermaand wil bezuinigen en op weblogs als die van mij inspiratie zoekt!
Gisteravond om half elf, toen ik dit bericht schreef, stond de teller op 7.995.484, nog 4516 te gaan totdat de 8 miljoen bereikt is! Deze maand schommelde het aantal pageviews tot nog toe tussen de 4886 en 5433 per dag.
Dat moet vandaag lukken!

11 opmerkingen:

 1. Ik volg u elke dag en heb veel aan al u tips gehad. Van inkomen omhoog tot lasten omlaag. Door u ben ik bewuster gaan onderhandelen over mn salaris.Kritischer gaan kijken naar internet en gas en elektra kosten enz.Wat me vooral ook bij is gebleven is dat het ook soms gaat om het hebben van een lange adem en dat een mind switch in bezuinigen je op den duur veel oplevert.Bedankt zuinig aan en ga zo door.
  groet Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te lezen dat je wat aan mijn blog hebt!

   Verwijderen
 2. Bij mij is januari ook altijd de drukste maand. Dit jaar is dat anders, omdat ik in de zomervakantie elke dag schrijf. In de maand janauari stond de teller op 215K pageviews, in de maand juli had ik er 222K. Ik zie ook altijd een duidelijk verschil in de dagen van de week. Jij ook? Mijn drukste dag is maandag. Mijn rustigste dag zondag. Ter vergelijking: afgelopen maandag 9465 pageviews, afgelopen zondag 3599. Dat is wel een heel groot verschil! Overigens kijk ik altijd naar de unieke bezoekers, in plaats van naar de pageviews. Leuk dat jij nog steeds groei merkt. Ik zit eigenlijk al jaren zo´n beetje op hetzelfde nivo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij zit er nog steeds groei in! Er is bij mij geen enorm verschil in aantallen pageviews. De drukste dagen zijn woensdag en donderdag. In het weekend is het altijd rustiger.

   Verwijderen
 3. Dat zijn nog eens blogcijfers! Daar kan ik alleen maar van dromen.. Complimenten & tijd voor een feestje?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd,
  Wie geld belegt ziet precies hetzelfde met zijn rekening gebeuren langzaam investeren maar door de tijd gaat het steeds sneller en harder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Hier 100-150.000 pageviews per maand. Zondag meestal het rustigst, doordeweeks heel wisselend. Van een paar duizend tot 1x ruim 30.000. Heel verschillend dus :). Ik blog vrijwillig, verdien er niks mee en vind het leuk om te doen. Ik blog pas een paar maanden en moet even gaan bedenken hoe ik verder wil, omdat het ongemerkt veel tijd opslokt ;)...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb even gekeken: Juli 133.529 en juni 154.765. Ik blog niet iedere dag, beetje hoe het me uitkomt :)...

   Verwijderen
  2. Bij jou is het aantal pageviews in de relatief korte tijd dat je bezig bent enorm hard gegroeid!
   De maand met het allergrootste aantal pageviews tot nog toe bij mij was januari jl: 171.050. Daar zit je niet heel ver meer van af!

   Verwijderen
  3. Oh, dan is het inderdaad best veel ja. Ik hoor het vaker dat het echt veel is, maar ik ben helemaal niet bezig met die cijfers. Heb echt even speciaal ervoor gekeken omdat je erover schreef :)... Ik heb niet het doel om groot te worden. Toen ik begon leek het me leuk om eind van het jaar 1000x bekeken te zijn... Ehm, als het zo doorgaat kom ik eerder in de buurt van de miljoen eind van het jaar ;)... Pfft, geen idee waar al die mensen vandaan komen :P...

   Verwijderen