zondag 9 december 2018

En dan nu: Kerst!

In andere jaren waren buren rond deze tijd al veel uitbundiger bezig met kerstversiering en kerstbomen. Nu is er in mijn buurt bijna nog niets te zien van kerstperiode die er aan zit te komen.
Een enkeling heeft wat lampjes branden.
Mijn voorbereiding tot nu toe: Ik heb mijn voorraad kerstkaarten gecheckt en ik heb nog voldoende. Minstens honderd, genoeg voor nog een aantal jaren. Vorig jaar heb ik alle kerstkaarten die ik in huis had en die niet mijn smaak waren naar de kringloop gebracht. Misschien heeft een ander er nog wat aan. Ik heb toen zelf na kerst nog wat afgeprijsde nieuwe gekocht die ik wél mooi vond.
Ik probeer altijd voor iedereen die ik een kaart stuur een passende kaart uit te zoeken. Romantisch voor romantische mensen, vrolijk voor mensen die daar behoefte aan hebben. Kaarten gericht op kinderen voor families met kinderen etc
Ik blijk nog 20 decemberzegels in huis te hebben. Het zijn zegels die ik overhield van vorige jaren (2017 en 2015)  maar nog gewoon geldig zijn. Dat ze geldig zijn, heb ik gecheckt op de site van Post-NL. Het is blijkbaar net als bij gewone postzegels. Die blijven ook geldig. Twintig zegels is waarschijnlijk net genoeg.
Meestal ben ik vrij laat met het posten en verzenden, daar wil ik dit jaar verandering in brengen, ik begin vandaag!

2 opmerkingen:

  1. Goed voornemen inderdaad, ik ga zo ook alvast de (papieren) kaarten in orde maken.

    Verdere kerstvoorbereidingen: ja hoor, met de muziekgroep al sinds september aan het oefenen. En ik heb een abonnement bij Jacqui Lawson met die mooie e-cards. Daar krijg ik altijd als ik mijn abo verleng (eens per 2 jaar) de advent calendar kado, die heel leuk is (ik ben en blijf kinds).

    Dit jaar is het thema Edinburgh, en daar ben ik net 2 jaar geleden geweest dus dit jaar heb ik 'm aangeschaft, mezelf getrakteerd. En vanaf eind november ben ik er al mee bezig (de spelletjes) en sinds 1 december natuurlijk elke dag een verrassing!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.