zondag 27 januari 2019

Vakantieverblijf geboekt voor de meivakantie

Al begin december heb ik opnieuw een vakantiehuis geboekt voor ons zevenen: dochters en hun partners, de kleinkinderen en ikzelf. We gaan deze keer niet naar Ameland, maar naar Drenthe. En niet in de zomervakantie, maar al in de meivakantie. Eigenlijk zijn we eind april al weer terug, maar het schijnt dat de meivakantie tegenwoordig al heel vroeg begint.
Het is een groot achtpersoons zomerhuis met 4 slaapkamertjes. 2 voor de beide stellen, 1 voor de kleinkinderen en 1 voor mij. Daar kan dan bij mij eventueel een kleinkind bij als het niet lukt om de kleinkinderen samen op één kamer te laten slapen. Mijn kleinzoon slaapt heel vast. Met hem zou het wel moeten lukken. Met kleindochter lukt dit niet, die zit meteen rechtop in bed als ik 's nachts naar de WC moet. Dat is niet handig, want dan is in no-time iedereen wakker.
Deze keer ziet de gezamenlijke vakantie er dus weer anders uit. Geen zee en strand, maar bos en heide. Net als vorig jaar komt eerst het ene stel een week en is er een overlap in een lang weekend waarbij iedereen er is en daarna blijft het andere stel nog een week.
We hopen op mooi voorjaarsweer!

9 opmerkingen:

 1. Heerlijk vooruitzicht! Drenthe is zo mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn vooruitzicht. Mijn ouders gaan ook ieder jaar met de kinderen en kleinkinderen een weekeinde weg. Ik geniet daar altijd van. Fijn dat dat kan. Je ziet elkaar dan toch weer even anders / intensiever.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Drenthe is prachtig, en fijn om zo samen te kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, iedereen is het er wel over eens: Drenthe is prachtig. Ik woon er, en ben het er helemaal mee eens! Hopen op goed weer, maar ik denk dat jullie je sowieso wel goed met elkaar zullen vermaken. Fijn is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb er ook prachtige herinneringen aan :) . vooral het bezoek aan de schaapsherders heft destijds veel indruk gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het klinkt in elk geval al weer heerlijk, Zuinigaan. Wat leuk dat jullie met zijn allen "gewoon" in eigen land een huisje huren.

  Veel plezier alvast, we krijgen vast nog een verslagje op jouw leuke blog later.

  BeantwoordenVerwijderen


Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden geweigerd. Over niet geplaatste reacties ga ik niet in discussie.