dinsdag 7 april 2020

Genieten van heerlijk weer!

Het is als een cadeautje, dit zomerse weer! Een weldadige zon schijnt op mijn huid en maakt mij blij!
Wat weer een hoge temperaturen! Gisteren werd het hier 24 graden in de schaduw! Buiten even geen jas meer nodig en binnen geen stoken meer nodig.

 Vorig jaar was ik samen met mijn kinderen en kleinkinderen de laatste 2 weken van april in een vakantiehuisje in Drenthe, toen was het ook zulk fantastisch zomerweer!
Deze keer gaan we vanwege de komst van de baby van mijn oudste dochter niet op vakantie, dus valt er ook geen boeking in het water, want er is helemaal niets geboekt.

Ook in mei is er niets gepland. Vorig jaar in mei ging ik met mijn broer en zijn vrienden en bekenden een boottocht maken vanwege zijn 64e verjaardag. Hij kon niet wachten tot zijn 65e verjaardag (vandaag is hij jarig!), hij vond 64 jaar ook een prima moment om uitgebreid zijn verjaardag te vieren. Een vooruitziende blik, want nu was het niets geworden met zo'n groot gezelschap op een boot op het IJsselmeer. Die 1,5 meter afstand werd helemaal niets!

Dag 26

Vandaag is het al weer dag 26 van  #Stay Home, it could safe lives, de "intelligente lockdown".
Dus fiets ik ook vandaag maar weer  in mijn eentje mijn rondjes en zit ik als het even kan te lezen in de zon. Heerlijk weer in de zon! Nu hangt hier eerst nog een koude mist, maar die mist verdwijnt wel en dan is er weer de zon!
Vandaag door die mist iets minder warm dan gisteren, namelijk maxima van 18 graden. Dat is voor april nog steeds erg hoog! En morgen ook al weer 22 graden. Het kan niet op!
Iedere dag lekker fietsen in de zon!
Houd afstand en blijf gezond! Een fijne dag en geniet als het even kan van de zon!

9 opmerkingen:

  1. Ik kan ook erg genieten van dit weer. Zonder jas buiten zijn! Helaas wordt het met Pasen weer minder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je klinkt weer een stuk opgewekter Aaf! Fijn! Het is inderdaad prachtig lenteweer. Ik geniet er ook van.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk, buiten lezen, koffie drinken en lunchen. Geniet ervan, lekker vitamine D opdoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dit weer, in bijna elke omstandigheid. Ben dankbaar dat ik een tuin heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat gaat ook wel weer snel, hè. Gek genoeg wen je eraan en maak je er dan het beste van. We genieten van het heerlijke weer in onze tuin en voor het paasweekend maken we het gezellig met lekkere dingetjes op tafel en het samen gezellig hebben. Het werpt zijn vruchten af, dus dat stemt me al heel blij. nu volhouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geniet van de dag en een rondje fietsen is ook lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hier werk ik momenteel noodgedwongen thuis. Maar ik geniet ook heel veel van dit mooie weer.

    Ik geniet ook heel veel van het mooie lenteweer.
    Als pauze ben ik vandaag even naar het winkelcentrum hier in de buurt geweest en ik heb bij de viskraam een portie kibbeling besteld (sorry!). Aan het einde van de werkdag heb ik lekker op mijn balkon in de zon gezeten.

    Vannacht zet ik de wekker om de supermaan te zien. Dat is zo rond half vijf. Dan maak ik een maanwandeling. Hopelijk is het dan niet bewolkt. Daarna kruip ik nog even lekker terug onder de wol, om weer fris een nieuwe thuiswerkdag te beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk thuiswerken. Uitslapen, geen files. Vervelende collega's op afstand. Een godsgeschenk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou, als ik dit zo lees zullen je collega's ook wel heel blij zijn, hopelijk leest je werkgever ook mee. Die zal blij zijn met zo'n teamplayer.

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.