zondag 11 oktober 2020

Gas- en stroomverbruik in de afgelopen week

Verbruik gas en stroom in de afgelopen week

Nog steeds ben ik kouwelijk, daarom verbruikte ik meer gas dan gewoonlijk. Dat kouwelijke kan verschillende oorzaken hebben:
 • ik ben 22 kg lichter dan 4,5 jaar geleden, in vergelijking met afgelopen winter mis ik toch wat lichaamsisolatie in de vorm van onderhuids vet.
 • ik ben herstellende van een operatie, dat kost waarschijnlijk energie
 • ik ben schildklierpatiënt, misschien heb ik méér medicijnen nodig, want misschien is de schildklierfunctie vertraagd. Die schildklierwaarden zijn afgelopen vrijdag geprikt. Mocht er iets aan de hand zijn, dan hoor ik dat binnenkort!


Mijn gebruik in de afgelopen week (week 41):

GAS ->  12,6  m3.
In week 40 gebruikte ik 11  m3.

STROOM ->  13 kWh
In week 40mgebruikte ik 14  kWh.

Kosten voor gas en stroom

Wat kost dat verbruik van deze week?
Kosten van mijn verbruik deze week, uitgaande van 71 cent per m3 gas en 24 cent per kWh: €12,07
En zoals altijd: dit zijn alleen de verbruikskosten, de overige kosten, zoals vaste leveringskosten en netwerkbeheerkosten komen daar nog bij.

4 opmerkingen:

 1. Je bent nog steeds niet hersteld en dat maakt kostelijk. Daarbij nog al die regen de afgelopen weken en dat voelt kouder aan. Ik heb de verwarming nu ook hoger. Het kost wat meer maar ik wil het niet steeds wat aan de koude kant hebben. Voor mij niet goed voor mijn weerstand en ik ben nu toch voorzichtiger.

  Groet, Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed voor jezelf zorgen hoor Aaf...dan kost het maar wat meer. Je herstelt gewoon sneller als je je comfortabel voelt. En het is prettiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan het ook zijn dat je nu minder beweegt dan voor de operatie? Met al die pijn en ongemak mag je best de kachel iets warmer zetten, dat is comfortabeler. Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.