woensdag 17 februari 2021

Een vakantiehuisje geboekt voor de komende herfst!

Ik dacht:  misschien wordt het binnenkort door onzekerheden over vakantie door corona wel erg druk op de verhuurmarkt en is er geen huisje meer te krijgen! Dus nu kan ik mijn slag nog slaan!
Zo kwam het dat ik ruim van tevoren voor mijn kinderen en kleinkinderen en uiteraard voor mijzelf een huisje boekte in Drenthe.

Een herfstig pad langs het bos

Wanneer?
Pas in de herfst, als hopelijk de ergste corona toestanden voorbij zijn en er weer wat meer kan.
Dan verwacht ik ook beter ter been te zijn en misschien wel een mooie boswandeling kan maken in een prachtig herfstbos of een wandeling over de hei. Wil het lopen nog niet zo goed, dan huur ik een fiets.

Het is iets leuks om naar uit te kijken in deze uitzichtloze periode!

17 opmerkingen:

 1. Goed gedaan. Iets leuks om je op te verheugen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onze virologen zeggen dat covid19 zeker nog tot mid 2022 duurt. Vanwege alle mutanten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar dan zijn we toch heus allemaal wel inge-ent.

   Verwijderen
  2. Dus? Dan maar stoppen met plannen en leven?

   Verwijderen
  3. Zo jammer deze reactie, beetje zwartgallig komt het op mij over! Aaf heeft iets positiefs om naar uit te kijken en ze heeft gelijk om nu iets te plannen want het leven gaat door en daar horen ook gewoon beslissingen bij die je nu blij kunnen maken.

   Verwijderen
  4. Nou hoop ik ook dat Corona onder controle komt dit jaar maar ik denk zelf dat het nog wel even gaat duren, dus vakantie boeken ga ik niet doen. Ik vermaak me wel hoor, ook nu probeer ik zoveel als het gaat een beetje de gewone dingen te doen, boodschappen, online bestellen van kleding en andere benodigdheden, lezen, muziek, mijn huis is spic en span, de tuin gezellig gemaakt, appen met familie en vrienden en de laatste tijd wat minder kijken naar programma's waar veel virologen in zitten, omdat ik het idee hebt dat zij ook nog niet alles weten. En wat de vakantie betreft, dan gaan ze me maar allemaal voor met het boeken van vakantie hoor, ik ga niet in de stress zitten van goh zou ik wel op vakantie kunnen en zoniet krijg ik dan me geld wel terug.

   Verwijderen
 3. Je hebt groot gelijk! Zo heb je iets leuks om naar uit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk vooruitzicht.
  Wij skippen de vakantie voorlopig. In juni krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Misschien gaan we in het najaar nog een weekend naar Landal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, LEUK! Ik heb ook zo'n zin om er weer eens op uit te gaan! Weer eens de trein pakken naar het strand, een weekendje weg... Ik wacht nog even; als het beter weer wordt kan ik vást wel weer eens ergens gaan kamperen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk! Iets om je op te verheugen, samen met kinderen, schoon- en kleinkinderen een weekje weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb gisteren ook geboekt voor april. Living on the edge!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh heerlijk. Wij hebben dit jaar een jaarplek op de camping mogen er eind maart op. Vorig jaar vanwege alle onzekerheid niet gegaan maar we zijn er nu zo aan toe dat ik de dagen aan het aftellen ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op tijd zijn,want deze voorjaarsvakantie waren bepaalde huisjes ook snel geboekt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga samen met mijn moeder en schoonzus een midweek naar de Veluwe half maart. Tegen die tijd is mijn schoonzus hondsmoe van alle gedoe op de Corona afdeling in het ziekenhuis. En zijn mijn moeder en ik toe aan een andere omgeving. Hoe mooi ik ook woon, ik zie alleen de supermarkt, de Krui..at en af en toe de bibliotheek.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij kwamen vorig jaar langs een huisje aan de Maas.. dat zat in 2020 helemaal vol.. we gaan er in Mei een week heen.. verheug me er op.. fietsen mee en wandelen en bij slecht weer voor het raam naar de boten kijken die voorbij varen.. en met een beetje geluk met een open terrasje waar je koffie kunt drinken.. want wel thermoskan mee.. maar toch ergens onderweg kunnen plassen/handenwassen en koffie met een taartje.. Het is zo goed om iets te hebben om naar uit te kijken!
  Bieke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O heerlijk zo'n vakantiehuisje in de natuur! Groot gelijk Zuinigaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het lijkt me heel verstandig dat je nu vast boekt. Het zal straks wel storm lopen! En voorpret is vaak ook al net zoveel waard als de echte vakantie zelf :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden niet geplaatst. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.