woensdag 8 september 2021

De 5 populairste posts in augustus

In de afgelopen maand waren er 5 posts heel populair:

Op 1: Een huis vol - een tv programma over het leven van een aantal grote gezinnen. Met name de liefde van de ouders voor de kinderen vond ik erg leuk!

Op 2: Ik ga mijn oude goud en zilver verkopen! - over mijn plannen om mijn oude en veelal kapotte gouden en zilveren sieraden en ander goud (mijn gouden kies) te verkopen. Ik heb de reacties ter harte genomen en ik ga het goud bij verschillende bedrijven laten taxeren en vervolgens verkoop ik het aan de hoogste bieder. Omdat de zilverprijzen heel laag zijn, wacht ik met het zilver. Misschien gaan de prijzen wat stijgen?

Op 3: Weer met contant geld betalen - over niet meer steeds pinnen, maar weer geld contant uitgeven. Iets wat ik over het algemeen toch fijner vind. Ik doe dat al weer volop.

Op 4:  Een ander kleurtje? - over mijn grijze haar laten kleuren of zelf verven. Tot nog toe heb ik nog niet besloten of ik dat ga doen. Ik denk dat ik mijn haar grijs houd, vooral vanwege de uitgroei die onvermijdelijk ontstaat.

Op 5: Wijze levenslessen van Robert Vermeiren - Robert Vermeiren was in het TV programma Zomergasten. Het sprak mij erg aan hoe hij sprak over depressies en een leefbaar leven.

Welke post vond jij het leukst in augustus?

4 opmerkingen:

  1. De eerste drie vond ik erg leuk en zo herkenbaar .
    Groet Lianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'Oma Aaf en ik - de verschillen in leefomstandigheden' vond ik de leukste van augustus!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een huis vol. Vroeg mezelf af of ik er niet stom aan deed daarvan te genieten. Maar inderdaad die liefde voor de kinderen, dat is gewoon mooi. Goed verwoord Aaf.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.