maandag 9 mei 2022

Te druk met andere dingen en inspiratieloos

Lieve lezers, ik heb het even te druk met andere dingen. En verder kan ik op dit moment geen leuke onderwerpen verzinnen.

Even geduld, binnenkort komt er wel weer wat tekst en misschien kan jij ondertussen interessante blog onderwerpen verzinnen?

even rust!


17 opmerkingen:

 1. Ik vind lezen over je tuintje altijd leuk. En hoe eet je die haring eigenlijk altijd? Op brood? Maar neem vooral wat rust als je daar behoefte aan hebt! Elke dag weer wat opschrijven al jarenlang is heel erg knap. Je kunt best wat minderen daarmee. Soort van 'zuinig zijn met je energie'. :)
  JennyL

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien kun je iets vertellen waar je druk mee bent? Verder vind ik het altijd leuk als je iets vertelt over vroeger, hoe je pake en beppe leefden en hoe je dingen als kind ervaarde. Ook iets over de kringloopwinkel vind ik altijd leuk. Fijn dat je gewoon aangeeft dat je even geen inspiratie hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet nog wel wat onderwerpen hahahaha.

  Ik bewonder je zeer om je dagelijkse blog, neem lekker de tijd en rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag een update over je vaste lasten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent altijd zo trouw met een leuk, handig of informatief dagelijks blogje dat we best begrijpen dat het je eens keer niet uitkomt.
  Je hebt al wat ideeen gekregen over komende blogjes.
  Voor mij ben je ook altijd een startpagina voor andere blogs, dus kom toch wel elek dag langs en zie je vast over een paar dagen wel weer verschijnen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geniet altijd van je blogs over "vroeger". En over bezuinigen. Maar eigenlijk vind ik alles wel leuk om te lezen (alleen de boodschappenlijstjes sla ik meestal over).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat je het druk hebt met leuke dingen, geniet ervan.
  Zoniet dan veel sterkte, ik zie je wel weer verschijnen.
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je had eerder vaak een vegetarische vrijdag-post, ben je daar mee gestopt?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Misschien iets over het uitzoeken van je stamboom, hoe je daartoe gekomen bent, hoe je het aangepakt hebt en wat voor interessants je te weten bent gekomen. Verder kun je misschien een aantal vegetarische of veganistische recepten met ons delen? Als je even een tijdje geen zin hebt om ts schrijven snap ik ook hoor. Is ook helemal prima.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een leuke suggestie! Lekker ontspannen even vertellen over mijn stamboom en hoe ik er toe kwam om daarmee aan de slag te gaan.

   Verwijderen
 10. De enige blog met veel links die er toe doen.
  Ik maak me druk over de achterlijk hoge kosten van ABP en hoe ze er in slagen om iedere keer weer onder verhoging dekkingsgraden uit te komen.
  Politieke nitwits. Rabobank en Philips kunnen wel dekkingsgraden verhogen en pensioenen indexeren.
  Morgen in Den Haag bij gebouw tweede kamer demonstreren.
  Van alle fondsen is het ABP er als enige in geslaagd om de greep in de kas destijds niet terug te krijgen. Alle andere fondsen wel.
  Morgen start de pensioenwet in de tweede kamer. Te zien op internet en misschien ook op tv.
  Ik stop, want ik kan me er nog kwader om maken.

  Geniet van je rust, en fijn dat je meedeelde dat je even er genoeg van hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Aaf, neem je rust en doe wat je doen moet, ik kijk toch iedere wel even of je wat hebt geschreven. Je gas- en stroomverbruik lees ik nooit, wel je boodschappen. Ik ben van sommige dingen erg benieuwd hoe je ze eet, wat voor een maaltijden je er mee maakt. Misschien iets voor een blogje af en toe? Tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had veracht dat je na je pensionering wel iets aan moestuinieren zou gaan doen, vanwege extra tijd, goedkoop en biologisch. Maar niets over gezien. In het verleden geen goede ervaring mee gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moestuinieren is geen bezuiniging als je het echt biologisch doet en je de grond goed wil hebben. Zakken humus, lavameel (vol mineralen), goede koemest, biologische zaden of kleine planten kopen en soms wat extra aarde....het loopt aardig op in de kosten. En dat ieder jaar opnieuw.
   Ik heb jaren een flinke moestuin gehad in eigen tuin bij het vorige huis. Heerlijk om je eigen salade uit de tuin te kunnen plukken :)
   Kostenbesparend was het niet. Zeker niet als de 2 regentonnen van 140ltr al weken droog stonden en het weken niet regent.
   Opbrengst was goed; 2 kilo peultjes, 2 kilo sperziebonen, 3kg tomaat, 2kg cherrytomaat, kilo bramen, tig courgettes, bosui, wortels (1 jaar zelfs 17 kilo), wat slaplanten en kruiden.
   Niet kostendekkend, wel genieten van alles wat vers uit eigen tuin is.

   Verwijderen
 13. Blogjes over je gewone dagelijkse dingen vind ik erg leuk.
  Mijn digitale dag start elke morgen op je blog met alle vermeldingen van andere blogs.
  Neem vooral de tijd en rust.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jaren lang dagelijks een blog. Respect voor Aaf,
  Neem je pauze. Het is meer dan verdiend.

  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Voor jouw blog kom ik extra bijtijds uit mijn bed.
  Wat me opvalt is, dat je vrij "modern" eet. Wat aten jouw ouders of grootouders vroeger? Wat was speciaal drents? Was het drents of gronings spreken in jouw omgeving weleens "minderwaardig"? Wat deed je als schoolmeisje op woensdagmiddag? Wat vind je bij de kringloopwinkels? En waarvan hou je helemaal niet? Leven je vrienden en vriendinnenn nog, of zijn er ook al veel oeverleden? "Alleen"- zijn gevoel, ondanks kinderen, omdat de oude garde
  steeds dunner wordt. Heb je nog konnektie met oude kollegas? Wat doe lekker nooit meer sinds je met pensioen bent?
  Zit er wat voor je bij? Ik verheug me op je volgende blog. Liefs, omaja.

  BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.