woensdag 15 maart 2023

171 x gezwommen voor €1,66 per keer

Vorig jaar kocht ik een jaarabonnement voor het zwembad. De kosten waren €284,70. Flink wat geld, maar daar kun je dus een heel jaar voor zwemmen!
Hoeveel keer deed ik dat? Ik heb het bijgehouden en ik heb 171 keer gezwommen!
Niet slecht vind ik zelf!

Het bad waar ik altijd zwem. Bron: facebookpagina van het bad.

Hoeveel kost dat per keer? Ik heb het uitgerekend en per keer kostte mij het zwemmen €1,66
Dat is aanzienlijk goedkoper dan losse kaartjes of 12 kaarten!

Wat kost een los kaartje? Dat hangt van je leeftijd af, het bad en het hangt ook af van het tijdstip waarop je zwemt.
In het 25 meter bad en instructiebad op maandag tot en met vrijdag van 07.00 - 08.30 uur (uitzondering zomervakantie) en van 10.00 - 12.00 uur (uitzondering alle vakanties) betaal je €5,60 vanaf 17-64 jaar en als je tussen de 3-16 jaar of 65+ bent, betaal je €4,75.
Wil je zwemmen op andere tijdstippen of in het recreatiebad, dan betaal je afhankelijk van je leeftijd  €5,25 of €6,75 per los kaartje.

2 opmerkingen:

  1. Het is een dure uitgave in 1x,maar zo goedkoop zwem je nergens!
    Zelf mag ik enkel in verwarmt water, maar door energiecriss schijnt het nu 1gr kouder te zijn en dat is toch te koud. Het moet 32 zijn, was daar 30 en is nu 29.
    Ik zwom nooit baantjes maar deed oefeningen in warm water. Heleaas lukt me dat al paar jaar niet meer, hoop dat het er nog weleens van komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zwem niet graag in een binnenbad in Nederland.Het kaartje is duur, je kan alleen op bepaalde tijden zwemmen, het water is redelijk koud en je moet met natte haren naar huis. Wel zwem ik elk jaar in Spanje in een buitenbad bij onze accomodatie. Hier kun je zwemmen wanneer je wil en het is er rustig en de temperatuur van het water is goed. Helemaal in september na een warme zomer.Soms gaan we voor het ontbijt even zwemmen, een andere keer midden op de dag om even af te koelen. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.