donderdag 17 juli 2008

Dochter uitgeloot voor geneeskunde

17/07/2008
Helaas waren de cijfers van dochter niet hoog genoeg om zonder meer te gaan studeren. Ze was ingedeeld in de 1 na laagste lotingsklasse. Ze kreeg nummertje 1116 in deze klasse en de eerste 407 studenten zijn ingeloot. Er volgt nog een naloting, waarbij misschien nog een paar geplaatst kunnen worden. Voor haar zit het er niet in dus. Dus dan wordt het biologie. Ik ben ervan overtuigd dat dochter daar ook heel gelukkig en misschien ook heel geleerd mee zal worden. Ze kan volgend jaar nog eens een kansje wagen als biologie toch slecht bevalt.
Ze wil eigenlijk in Wageningen gaan studeren, haar zus en ik vinden dat ze maar lekker hier in de stad moet blijven. Volgens Studiekeuze123 ontlopen de opleidingen elkaar erg weinig. Financieel is het voor haar voordeliger als ze thuis blijft wonen.
Dochter is nu nog tot zondag op fietsvakantie. Dan moet ze, wat betreft de keuze waar ze gaat studeren, de knoop doorhakken. Voor 1 augustus moet ze zich opgegeven hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.