maandag 14 juli 2008

Telefoonnummer terug

14/07/2008
Ik maakte me eerlijk gezegd een beetje zorgen over het terugkrijgen van mijn oude telefoonnummer, het is niet niks als je na 27 jaar je telefoonnummer verliest. Zo’n overschakeling naar een andere provider kan vervelende gevolgen hebben. Maar alles is goed gekomen. Vanaf vandaag ben ik weer bereikbaar onder mijn oude telefoonnummer. Ruim een week heb ik een ander nummer gehad, ik was voor veel mensen niet bereikbaar en mensen belden mij uiteindelijk mobiel om te vragen wat er met mijn telefoon was. Het leek mij wat onzinnig om iedereen op de hoogte te stellen, alleen mijn naasten wisten van mijn tijdelijke nummer. Ik heb vandaag weer met mijn mobiel naar mijn eigen nummer gebeld en hij doet het weer! Een pak van mijn hart!
Nu afwachten of ik van Ziggo spookrekeningen krijg voor niet afgenomen diensten en abonnementen. Ik heb de tv opgezegd per 1 juli, telefoon/internet per 1 augustus. Het stomme is dat ik hiervan alleen per mail bevestigingen heb gehad en niet gewoon per post. Helemaal gerust ben ik er niet op, maar ik wacht af, misschien valt allemaal het mee. Het is misschien ouderwets, maar ik heb liever een bevestiging van een afzegging op papier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.