dinsdag 18 november 2008

Alles op de fiets

18/11/2008 – Alles op de fiets

Vandaag moest ik aan het einde van de middag voor controle naar de KNO-arts in het ziekenhuis. Ik heb alles gefietst:
Van huis naar werk: 7,3 km (volgens de routeplanner, maar ik snijd op de fiets iets af, dus ik reken 6 km)
Van werk naar ziekenhuis: 6,7 km.
Van ziekenhuis naar huis: 9,1 km.
Alles snel, gezond en goedkoop.
Alle afstanden konden net zo snel afgelegd worden als met het openbaar vervoer. Omdat ik voor een groot deel in de spits reed, was het waarschijnlijk sneller dan met de auto. Ik peddelde alle files voorbij. In totaal heb ik vandaag bijna 22 km gefietst. Ik ben heel voldaan dat ik dit gepresteerd heb. Maar …. eerlijk gezegd was de terugweg wel een pokke-eind! Erg ver en een groot deel wind tegen.
De KNO-arts was heel tevreden, ik dus ook. Hij was blij dat ik heel gelukkig ben met mijn gehoortoestellen. En mijn bijholten zien er uitstekend uit. Ik ben een aantal jaren geleden geopereerd omdat ik chronische bijholtenontstekingen had. Deze ontstekingen zijn goed verholpen, ik heb sindsdien geen klachten meer.
Morgen weer op de fiets naar mijn werk en ‘s avonds nog weer naar een bijeenkomst. In totaal weer zo’n afstand. (2 x 6 en 2 x 4,4 km)
Als ik nu geen goede conditie krijg, dan weer ik het ook niet meer. In ieder geval goed voor het milieu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.