maandag 8 december 2008

Extra geld verdienen

08/12/2008
Mijn saldo bij EuroClix (EC) en MoneyMiljonair (MM) loopt al weer flink op, regelmatig lees ik mail en daar verdien ik langzaam maar zeker geld mee. Ik heb afgelopen zomer, in juli (EC) en augustus (MM) geld geïnd en mijn tegoeden tot bijna 0 teruggebracht, inmiddels heb ik bij EuroClix 3683 clix (3000 clix is 37 euro) en bij MoneyMiljonair 2.442.500 parels = €30,53. De verleiding om iets te kopen is vrij groot en soms, als ik echt iets wil kopen, doe ik dat ook wel. Ik heb bijvoorbeeld de computer voor mijn jongste dochter via een aanbieder van deze klik-mail aangeschaft, dat leverde lekker veel extra tegoed op. Ik heb ook banners van hun op dit weblog staan, ook dat levert zeker wat op. Iedereen die via mij mail is gaan lezen bij EuroClix of MoneyMiljonair heel erg bedankt hiervoor!
Ook doe ik aan enquêtes mee bij TNS-NIPO, maar dat gaat nu mijn dochters hier niet meer wonen, niet meer zo hard. Anders was er ook regenmatig een vragenlijst voor hun bij, en die zijn er nu niet meer. De verdienste is daardoor omlaag gegaan, hoewel, omdat de meiden meededen, kregen zij ook vaak de tegoedbon voor BOL, dus dan had ik er zelf nog steeds niets aan. Voor hun was dat uiteraard wel heel fijn ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.