Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 22 april 2009

nieuwe computer is gearriveerd!

22/04/2009
Op 11 april heb ik mijn nieuwe computer via internet gekocht. Gisteren is hij afgeleverd. Ik heb hem al wel uitgepakt, maar nog niet aangesloten. Dat ga ik morgen of overmorgen doen. Eerst moeten verschillende bestanden van de oude computer nog even overgezet worden naar de nieuwe computer. De oude gaat naar boven en wordt via de router aangesloten op internet. Ik heb op zolder nog een oud beeldscherm dat boven gebruikt kan worden. Jongste dochter wil deze computer gebruiken als ze in het weekend thuis is. Ik heb voor de nieuwe computer geen beeldscherm gekocht, ik heb alleen een muis, een toetsenbord en natuurlijk de computer zelf. Wat een enorm verschil met mijn oude computer van vijf jaar oud! De nieuwe kast is een stuk kleiner, hij is maar half zo breed, half zo hoog en heeft iets minder diepte.

1 opmerking:

  1. Hopelijk is je nieuwe computer beter als dat je heb gehad. Zelf heb ik ook een nieuwe aangeschaft voor een tijdje terug en merk dat het fijner werken is als dat ik voorheen heb gehad.

    BeantwoordenVerwijderen