woensdag 22 april 2009

nieuwe computer is gearriveerd!

22/04/2009
Op 11 april heb ik mijn nieuwe computer via internet gekocht. Gisteren is hij afgeleverd. Ik heb hem al wel uitgepakt, maar nog niet aangesloten. Dat ga ik morgen of overmorgen doen. Eerst moeten verschillende bestanden van de oude computer nog even overgezet worden naar de nieuwe computer. De oude gaat naar boven en wordt via de router aangesloten op internet. Ik heb op zolder nog een oud beeldscherm dat boven gebruikt kan worden. Jongste dochter wil deze computer gebruiken als ze in het weekend thuis is. Ik heb voor de nieuwe computer geen beeldscherm gekocht, ik heb alleen een muis, een toetsenbord en natuurlijk de computer zelf. Wat een enorm verschil met mijn oude computer van vijf jaar oud! De nieuwe kast is een stuk kleiner, hij is maar half zo breed, half zo hoog en heeft iets minder diepte.

1 opmerking:

  1. Hopelijk is je nieuwe computer beter als dat je heb gehad. Zelf heb ik ook een nieuwe aangeschaft voor een tijdje terug en merk dat het fijner werken is als dat ik voorheen heb gehad.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.