Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zaterdag 25 juli 2009

Zuinigaan is bijna héél trendy

25/07/2009
Gisteren, onderweg naar een bezoek aan mijn moeder, heb ik verbazend veel vrouwen gezien met Teenslipper Birkenstockslippers. Zeker 15 vrouwen droegen teenslippers van dit merk! Allemaal het zelfde type slippers zie bijgaande foto. Ik heb zelf ook 3 verschillende soorten Birkenstocks, namelijk kunstof klompjes, sandalen en bandslippers. Ik heb deze drie paren al járen. De klompjes heb ik aan in de tuin en op de camping. De sandalen draag ik in de zomer en de bandslippers in huis, als zomerpantoffels.
Mijn ervaring is dat ze erg lang meegaan en het dus een heel voordelige koop is om dergelijke schoenen te kopen. (ik heb geen aandelen hoor, geloof me, dit is gewoon mijn ervaring)
Hier de afbeeldingen van mijn Birkenstock varianten. Wauw, wat een trendy aankopen waren dat eigenlijk, zo’n 15 jaar geleden ;-) Ze lopen door het voetbed heerlijk, dus ik snap best waarom heel veel vrouwen de slippers kopen, ze zijn een stuk comfortabeler dan schoenen met hakken.
Birki_3
Sandaal_birkenstock
Slipper

Geen opmerkingen:

Een reactie posten