Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

zondag 9 september 2012

Al weer een jaar op Blogger

Een jaar geleden stapte ik over naar Blogger. Het duurde eindeloos voordat web-log overgezet was naar weblog en ik had mijn geduld verloren. Ik was er helemaal klaar mee. Dan maar ergens anders verder, ik had er schoon genoeg van om niet meer te kunnen bloggen. Ik heb met de gedachte gespeeld om uiteindelijk alle berichten op web-log over te zetten naar Blogger, maar uiteindelijk heb ik maar een paar berichten naar Blogger verplaatst.
In het begin waren de vaste lezers mij kwijt en het duurde even voordat mijn nieuwe weblog terug gevonden was, maar daarna ging het snel en had ik evenveel of misschien nog wel meer lezers dan voordien. Hoeveel waren het er de laatste tijd? Het hoogste aantal bezoekers was 3.395 op één dag.
Ik heb het voor jullie voor de maanden oktober t/m augustus op een rijtje gezet:
maand pageviews
oktober 37.897
november 41.959
december 46.468
januari 57.722
februari 59.398
maart 57.549
april 57.541
mei 61.355
juni 65.586
juli 65.208
augustus 74.395
totaal 625.078

Heel erg veel, vind ik zelf. Zou er nog meer groei komen?

10 opmerkingen:

 1. De meeste bezoekers komen via jouw blog. Ik gebruik jouw blog veel om andere blogs te lezen, lekker overzichtelijk zo.
  Al die bezoekers kunnen ook best beangstigend zijn, zoveel lezers, maar ook een opsteker om door te gaan.
  Ook al heb je een schrijversdip, toch maar weer doorgaan met je vaste columns. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vorig jaar was ik ook een aantal vaste blogs die ik altijd las bij Weblog kwijt, waaronder deze.

  Gelukkig kwam ik sommige bekende bloggers tegen in een reactie op een ander consuminderblog, en ik klikte op de link, zodat ik het blog weer terug heb gevonden. Zo heb ik ook deze blog weer terug gevonden.

  Ook schreven sommige bloggers op hun weblog een berichtje met een link dat ze andere vaste bloggers weer hebben teruggevonden.

  Het is leuk dat er zoveel bezoekers van dit blog zijn. Dit is ook een van de eerste consuminderblogs die ik regelmatig ging lezen.

  Ik denk dat er nog wel meer groei komt, omdat steeds meer mensen willen gaan besparen.

  Een prettige zondag.

  Pecunia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi aantal! Let wel dat het geen unieke bezoekers hoeven zijn maar het is een HEEL mooi aantal hoor! Gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat veel... Net als Opnieuw beginnen, gebruik je jouw blog ook om andere blogs te lezen. Op naar de miljoen..., begin volgend jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd! wat een mooie cijfers. jouw blog is altijd een van de eerste waarop ik klik bij mijn vaste 'blog rondje'. vind het altijd leuk om je blogs te lezen en je update lekker vaak! ga zo door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n lijstje, 'k lees ook 'bijna' dagelijks je blog en er zijn zelfs dagen dat 'k nog graag even alle reacties lees en dus twee of meerdere keren langs kom kijken,
  groet en please, please nog heul lang doorgaan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel bezoekers zeg! Respect! Ik heb nog een lange weg te gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super fijn, dat iedereen je weer teruggevonden heeft! Ik denk vast dat je bezoekersaantal nog groeit. Je schrijft goed en -wat ook belangrijk is- constant. Wat je in het schemaatje laat zien zijn alleen niet de unieke bezoekers, maar de pageviews. Dat is iets anders. Ik weet niet welke teller je gebruikt? Op mijn teller zie je 3 staven: de eerste is het aantal pageviews,de tweede de unieke bezoekers en de derde de terugkerende bezoekers.
  Groetjes van Teunie

  BeantwoordenVerwijderen