Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 12 september 2012

Verkiezingsdag

Stembus
Ik was gisteren echt te ziek om te werken, ik heb de halve dag geslapen en het was zeer de vraag of ik vandaag de hele dag op het stembureau zou kunnen zitten. Als ik mezelf daarmee zieker maak dan ik was kan ik dat echt niet verantwoorden tegenover mijn werkgever. Die geeft nota bene onbetaald verlof om op het stembureau te zitten. Daarom heb ik gisterochtend afgebeld. Jammer maar helaas!

Dus ik ga vandaag alleen maar zelf stemmen bij datzelfde stembureau.

Voor nu: ga stemmen, maak gebruik van je democratische recht om te stemmen. Iedere stem is er één en jouw stem is evenveel waard als die van een ander!

11 opmerkingen:

 1. Beterschap! Ik heb vanochtend al gestemd...ben benieuwd naar de uitslagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zojuist gestemd. Vervelend voor je dat je nog niet helemaal beter bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat vervelend dat je je zo voelt! Hier ook gestemd ben benieuwd vanavond. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van je extra inkomsten. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vanochtend heb ik al gestemd. Ik ben benieuwd naar de uitslagen.

  Van harte beterschap!

  Pecunia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vandaag mijn eerste koortsvrije dag. Ik heb inmiddels gestemd en een praatje gemaakt op het stembureau waar ik anders had gewerkt en daarna een boodschapje gedaan. Nu ben ik er behoorlijk moe van. Een goede beslissing om vandaag verstek te laten gaan. Nog even afwachten hoe het vandaag gaat, ik denk dat ik morgen wel weer kan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beterschap en volgende keer beter (laten we hopen dat dat pas over 4 jaar is). Mijn stem is inmiddels binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vervelend voor je zeg! Idd ook jammer van de extra inkomsten.

  Ik hoop dat je snel weer opknapt.

  Ik heb gelijk om half 8 gestemd en ben gelijk doorgegaan naar mn werk. Gestemd op nr 3 van de CU. Meer christenen en meer vrouwen in de politiek! (Maar nee.. niet meer SGP'ers, dat dan weer niet.., maar voor de insiders SGP'ers zijn vaak alleen religieus, een groot deel van hen is geen christen te noemen, ik ken die groep als geen ander, dus weet er helaas alles van...)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Juf Liselot,

  Persoonlijk vind ik bovenstaande opmerking allerminst christelijk te noemen.

  groeten van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen