zaterdag 24 november 2012

Salaris is weer binnen

Gisteren heb ik al weer salaris ontvangen. Wat is het toch geweldig om er gewoon van uit te kunnen gaan dat het geld binnenkomt! Geen enkele twijfel mogelijk, uiterlijk op de 25e dag van de maand krijg ik mijn salaris. Als de 25e in een weekend valt, dan wat eerder, maar nooit niet, ik kan er zeker op rekenen. Er zijn heel veel mensen op deze wereld die niet zo zeker zijn van betaling. In Griekenland is het nog maar de vraag of je geld krijgt na een maand hard werken, maar ook in andere landen of misschien in sommige bedrijfstakken in Nederland kun je niet altijd op prompte betaling rekenen.

Mijn inkomen is beneden modaal, maar ik vind het heel fijn, dat geld. Ik ben altijd heel blij als ik al weer nieuw salaris op mijn bankrekening zie staan!

4 opmerkingen:

  1. Ik was verbaasd dat de maand al weer om was en dat er weer al geld binnenkwam. Normaal is het passen en meten, maar nu had ik nog echt over. Zelfs na extra sparen. Heel fijn zo aan het eind van het jaar.
    Maar het voelt nog steeds wel als geluk dat ik weet dat ik elke maand gewoon mn rekeningen kan betalen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. bij ons is het niet anders, ik moet heel erg tellen met het laatste geld achter in de maand.
      maar ik ben tevreden want ik heb een warm bed en goed te eten. maar ik spaar maar heel weinig.

      Verwijderen
  2. het vorige bedrijf waar mijn man werkte was regelmatig 1-2 of zelfs 3 weken te laat met de slarisbetaling, echt vervelend hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is waardeloos.
      Hadden ze zo'n slechte boekhouder of ging het financieel slecht met het bedrijf?

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.