Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

maandag 23 november 2015

Storing: geen TV

Ongeveer 24 uur lang heb ik geen TV kunnen kijken. Mijn scherm bleef hier op staan:

Storing interactieve TV
Helaas geen beeld, het zou snel opgelost zijn, maar het duurde blijkbaar langer dan verwacht. Ik ben niet bij Ka.Pe.eN, maar mijn provider gebruikt wel het netwerk van deze provider. Volgens het nieuws zouden de klanten van de Ka.Pe.eN gecompenseerd worden.

Toen werd ik heel benieuwd of ik als klant van de andere provider ook iets leuks zou kunnen verwachten, dus ik raadpleegde de site van mijn provider.
En ja hoor, ik vond daar de volgende tekst:

Op vrijdag 20 november en zaterdag 21 november hebben we te maken gehad met een landelijke storing op Interactieve TV. Hierdoor heb je waarschijnlijk geen tv kunnen kijken. Wij bieden je hiervoor onze excuses aan. Dankzij een software update zou je Interactieve TV nu weer moeten werken.

Hebt je je favoriete programma gemist? Vanaf vandaag 21 november om 18:00 uur kun je veel programma’s van vrijdag 20 en zaterdag 21 november een week lang gratis terug kijken met Programma Gemist. Daarnaast krijg je in december 3 films cadeau. Meer informatie hierover ontvang je uiterlijk 1 december. 


Spannend! Ik krijg 3 films cadeau!
Zou ik mogen kiezen, of zou ik gewoon 3 voor mij totaal oninteressante films voorgeschoteld krijgen?

6 opmerkingen:

 1. Ik mag hopen dat je zelf mag kiezen! Hier zelf geen last gehad van de storing, maar vriendlief wel, dus die mag ook films kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hadden ook storing en krijgen ook 3 films cadeau. Ik neem aan dat we zelf mogen kiezen, zou beetje raar zijn als dat niet zo zou zijn lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, helaas niet! Ze hebben voor mij een selectie gemaakt, het volgende is voor mij gekozen:
   - De Club van Sinterklaas en het Pratende Paard
   - Focus
   - Mad Max: Fury Road
   Ik geloof niet dat ik daar enthousiast van kan worden.

   Verwijderen
 3. Wij hebben er ook last van gehad, maar we kijken niet zoveel tv, dus echt 'last' niet, ik denk dat ik het op veel dagen niet eens zou merken hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, afgelopen zaterdagavond of vanavond had ik er helemaal niets van gemerkt, toen deed ik andere dingen.

   Verwijderen
 4. Helaas, deze 3 films heeft KPN uitgekozen.

  BeantwoordenVerwijderen