zaterdag 21 april 2018

Een mijlpaal!

Vanavond kun je hier een stukje lezen over mijn boodschappen, maar eerst iets anders:

Dit is mijn 3500e bericht! In totaal heb ik drieduizend en vijfhonderd berichten (3500) gepubliceerd op dit blog. Daarnaast staan er nog een serie in concept. Dat zijn onderwerpen waar ik in de toekomst over wil schrijven. Die hebben jullie dus nog te goed!
Naast die 3500 stonden er nog meer op mijn vorige blog, Zuinigaan, op Weblog. Op deze weblog, die bestond van augustus 2007 tot augustus 2011, stonden meer berichten dan de 640 berichten die ik van Weblog naar  mijn nieuwe provider Blogger geïmporteerd heb, want ik de jaren 2009 t/m 2011 schreef ik iedere dag wel een bericht. Ik vond niet alles de moeite waard, dus in het archief onder 2007 t/m augustus 2011  vind je een selectie van de eerder geplaatste berichten die op mijn vorige  weblog stonden, maar nu helaas helemaal verdwenen zijn.

6 opmerkingen:

  1. Wow, dat is een indrukwekkend getal zeg! Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die zal ik dan ook vrijwel allemaal hebben gelezen, zo lang lees ik al mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie mijlpaal die je deelt met een grote groep lezers.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En je blijft steeds onderwerpen vinden. Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb sinds kort hulp, mijn oudste dochter heeft vorige week een lijst aangeleverd met 40 blogideeën om over te schrijven. Heel handig, voor als ik eens een keertje geen onderwerp weet.

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.