zondag 21 april 2019

Fijne Paasdagen!

Ik wil jullie allemaal fijne paasdagen wensen. Geniet van het mooie weer en van het samenzijn met je naasten!
Trek er op uit of installeer je lekker in de tuin, voor zover aanwezig. Steek liever geen barbecue aan, dat verpest de lucht voor mensen met ademhalingsproblemen! Bovendien worden er meestal dieren geroosterd en dat past voor mij niet bij de paasgedachte! Daarnaast is er door de droogte extra kans op brandgevaar.
Geniet van een fijn paasweekend!


3 opmerkingen:

  1. Jullie ook hele fijne paasdagen toegewenst, hier hebben de kleinkinderen al paaseieren gezocht en volgende week is het orthodoxe pasen dus dan mogen ze weer. En dan de huizen langs gaan om versierde gekookte eieren op te halen, dst is de traditie hier. PS ik miste je boodschappenlijstje gisteren. Gr. Cisca Servie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees je blog even terug .Hiernaast staat de BBQ aan en het is een verschrikking .Deuren ramen en roosters dicht en ook het ventilatie systeem maar uitgezet .Geen last van ademhaling problemen maar andere buren wel en dan heb ik het nog niet eens over het geblèr ,lachen gieren brullen.Bah wat zijn sommige mensen toch egoistisch en vooral omdat dit Senioren woningen zijn met heel kleine achtertuintjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier ook,tuig maakt kabaal alsof de wereld vergaat,ellende

    BeantwoordenVerwijderen


Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige en/of onnodig kwetsende reacties naar mij of anderen worden verwijderd. Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.