Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 werd ik 66 jaar en kreeg ik mijn eerste pensioen en AOW. Ik had een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij in 2007 op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege dit pensioengat. Ik heb hard gewerkt aan het aflossen van mijn hypotheek. De hypotheek is inmiddels volledig afgelost. Mijn berichten gaan nu over leven met een pensioen.

zondag 21 april 2019

Fijne Paasdagen!

Ik wil jullie allemaal fijne paasdagen wensen. Geniet van het mooie weer en van het samenzijn met je naasten!
Trek er op uit of installeer je lekker in de tuin, voor zover aanwezig. Steek liever geen barbecue aan, dat verpest de lucht voor mensen met ademhalingsproblemen! Bovendien worden er meestal dieren geroosterd en dat past voor mij niet bij de paasgedachte! Daarnaast is er door de droogte extra kans op brandgevaar.
Geniet van een fijn paasweekend!


3 opmerkingen:

  1. Jullie ook hele fijne paasdagen toegewenst, hier hebben de kleinkinderen al paaseieren gezocht en volgende week is het orthodoxe pasen dus dan mogen ze weer. En dan de huizen langs gaan om versierde gekookte eieren op te halen, dst is de traditie hier. PS ik miste je boodschappenlijstje gisteren. Gr. Cisca Servie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees je blog even terug .Hiernaast staat de BBQ aan en het is een verschrikking .Deuren ramen en roosters dicht en ook het ventilatie systeem maar uitgezet .Geen last van ademhaling problemen maar andere buren wel en dan heb ik het nog niet eens over het geblèr ,lachen gieren brullen.Bah wat zijn sommige mensen toch egoistisch en vooral omdat dit Senioren woningen zijn met heel kleine achtertuintjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier ook,tuig maakt kabaal alsof de wereld vergaat,ellende

    BeantwoordenVerwijderen