zondag 28 april 2019

Gratis diner voor Stad-Groningers

De Groninger studentenvereniging Navigators bestaat 25 jaar en deze vereniging gaat dit jubileum vieren met een diner voor alle inwoners van de stad Groningen. Er zijn 750 plaatsen beschikbaar aan de tafels op de Vismarkt, waar dit evenement op maandagavond 6 mei plaatsvindt.
Lees hier meer over het diner en hoe je je kunt aanmelden. (volgens mij is de aanmelding helaas al gesloten, 750 deelnemers is ook weer niet zó veel)
De organisatie belooft een veelzijdige menukaart, variërend van pasta en pizza tot vegetarische quiche.
Ik vind het een leuk en sympathiek idee om met veel Groningers te willen eten en kennis te gaan maken met verschillende inwoners van de stad Groningen en ik wens de leden van Navigators een geslaagd jubileumfeest toe!

6 opmerkingen:

  1. Dat wordt vast een leuk feest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar waarom dat geld niet gedoneerd aan de voedselbank?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als de studenten het geld doneren, dan is er geen feest!
      Misschien is het een idee om diegenen die gratis komen eten vrijwillig wat te laten doneren.

      Verwijderen
    2. Omdat er meer bestaat dan de voedselbank. Waarom heeft u de tijd die u spendeerde om deze reactie te typen niet gespendeerd aan de voedselbank?

      Verwijderen
    3. Omdat het ook leuk is voor iemand die niet naar de voedselbank gaat..
      Echt die mensen krijgen meer uitjes, uitnodigingen voor gratis en spullen gratis dan kan modaal kan betalen. En ik week wel voedselbank krijg je niet zomaar, maar zo onderhand ben ik jaloers. Afgelopen vijf maanden i een vriendin die wel voedselbank krijgt elke week ergens gratis heen geweest. En geloof me ik zou 2000 euro rood staan als ik was meegegaan.

      Verwijderen
  3. Er bestaat ook zoiets als en/en. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.