donderdag 6 juni 2019

Ik haal de 100 wel!

Eh nee, die 100 jaar, dat valt nog te bezien. Het zou kunnen, als ik geluk heb en qua lifestyle goed mijn best doe, maar ik bedoel 100 keer zwemmen in één abonnementsjaar! Ik zit nu op 85 keer en mijn abonnement is nog geldig tot half oktober.
Dat gaat echt wel lukken!
Ik betaalde voor mijn abonnement €235,- , dus als ik honderd keer haal, dan kost het zwemmen mij 2,35 euro per keer. Dat is mooi vergeleken met losse kaartjes. Die losse kaartjes kosten doordeweeks overdag €4,30 per keer en op de overige dagen en 's avonds €4,70 per keer.

Op dit moment doe ik mee aan een zwem-uitdaging, " Strak in je Badpak" geheten. Je krijgt een stempelkaart en daarop kun je iedere keer dat je zwemt een stempel laten zetten. Als je binnen 4 weken 6x zwemt, dan maak je kans op 2 maanden verlenging van je abonnement (ter waarde van 43,55) of een twaalf-kaart aquasporten (ter waarde van €78), of een 12 badenkaart.

Ik hoop dat ik win, want winnen is altijd leuk!

4 opmerkingen:

  1. Dat is wel een leuke actie, zeg! En top dat je zo fanatiek bezig blijft. Zwemmen is fijn en gezond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. De spaarkaartactie duurt nog tot en met 23 juni. Er moeten 6 stempels op een kaart en daarna mag ik proberen nog een kaart vol te sparen. Dan heb ik twee kansen ;-)

      Verwijderen
    2. En goed voor je gezondheid! Ik duim voor je. 👍

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.