dinsdag 27 augustus 2019

Hé daar! Je hebt het bericht van de Belastingdienst niet gelezen!

Ik ontving een herinnering van MijnOverheid dat ik een bericht nog niet gelezen had! Het ging over de definitieve aanslag 2018 zorgverzekeringswet. Ik wist helemaal niet dat de belastingdienst het bijhoudt of ik wel of niet hun digitale berichten open. Ik ontvang ook nog steeds blauwe enveloppen per post en daarvan controleren ze ook niet op je ze al dan niet opent.

Nou, ze kunnen daar bij de Belastingdienst gerust zijn, ik had hun blauwe enveloppe wel geopend en ik heb het geld, à €72,- klaargezet. Het bericht had ik inderdaad niet geopend. Het geld moest volgens de aanslag uiterlijk 18 september bij de belastingdienst zijn en ik ga het vandaag betalen. Ik heb eind afgelopen week mijn AOW en ABP pensioen binnen gekregen, dus vandaag is een mooi moment voor de betaling van het verschuldigde geld.
Dan is dat ook maar weer geregeld!

Toen de spaarrentes nog aanzienlijk hoger waren, betaalde ik vaak op het laatste moment, zodat ik nog wat rente kreeg, maar dat is met die lage rentes zinloos.

3 opmerkingen:

  1. Ik zou altijd pas 2 dagen voor de uiterlijke betaaldag betalen. Je kunt ook de betaling klaarzetten dan heb je er verder geen omkijken meer naar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach ik heb eind vorige week mijn pensioenuitkering en AOW binnengekregen, ik kan net zo goed nu betalen. Dan is dat maar weer geregeld!

      Verwijderen
  2. Ik moet bekennen dat ik meestal ook niet meteen naar mijn digitale post snel, omdat het inloggen zo'n vervelend gedoe is....

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.