donderdag 24 oktober 2024

Al weer bijna gratis naar de film!

Vanaf vorige maand wordt er weer 1x in de maand een film vertoond in het buurtcentrum.
Alleen in de maanden juli en augustus is er geen film. Altijd een boeiende en interessante filmhuisfilm, uitgezocht door een groepje enthousiaste filmliefhebbers.
Het merendeel van het publiek is 60+, daar pas ik prima tussen!
Ik ga vrijwel iedere maand, praat bij met andere, inmiddels bevriende, filmliefhebbers.
Zo ook gisteren. Deze keer werd de film "Anatomy of a fall" uit 2023, vertoond. Klik hier voor wikipedia over deze film.

Dit is het verhaal: Sandra is een Duitse schrijfster die wordt gearresteerd voor moord nadat haar man in de sneeuw onder mysterieuze omstandigheden overlijdt. Ze probeert tijdens het proces haar onschuld te bewijzen.

De film heeft enorm veel prijzen gewonnen op allerlei filmfestivals!
En het was weer een waar genoegen om aanwezig te zijn!
Bijna gratis?
Ja, €1,50 inclusief een kop koffie!

Ik ga er heen op mijn driewieler, want lopen is vanwege mijn onbalans niet zo geschikt. De onbalans wordt erger in het donker. Op de driewieler zit ik comfortabel op mijn stoeltje en kan ik niet struikelen of zo.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk, zo'n goedkope bios in de buurt, ook al is het dan maar 1x per maand.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, een mooie film kijken voor weinig geld en sociale contacten onderhouden. Wat betreft je onbalans, misschien helpt het om eens te proberen met nordic walking sticks te lopen? Ze verbeteren het looppatroon en geven extra steun.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar kwetsende reacties naar mij of anderen, reclame en ook reacties met naar mijn mening onjuiste informatie (bijvoorbeeld complottheorieën) worden niet geplaatst.

Over verwijderde of niet geplaatste reacties ga ik niet in discussie.