Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

vrijdag 9 september 2011

Maanduitgaven augustus

Doordat mijn weblog uit de lucht was, heb ik nog niets kunnen melden over mijn uitgaven van augustus. Ik ben heel benieuwd hoe de kopie van een deel van een excel-sheet op dit weblog verschijnt, maar ik ga het gewoon proberen. Zo moeilijk kan het niet zijn toch?

vervoer 60,00
cadeaus 43,82
plant 2,95
uitstapjes 54,00
verzorging  25,00
creatief 1,75
handdoekje 2,75
boodschappen augustus 2011 130,19
totaal  320,46

Ik had het overzicht met wat kleurige opmaak willen plaatsen, maar dat gaat helaas niet lukken, geloof ik. Ik heb mijn hand behoorlijk op de knip gehouden zoals je ziet.

8 opmerkingen:

 1. Leuk dat je er weer bent!
  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee, fijn dat je bij Harry (Donald Duck) je adres hebt achtergelaten. Ik kon je niet vinden maar nu ben ik er weer.
  groetjes Jacqui

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Zuinigaan, ik heb zojuist de link aangepast, welkom terug miste je al ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, leuk dat je er weer bent! Het duurt wel lang, daar bij web-log.nl!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt dat je me een adreswijziging stuurde! Ik was veel collegabloggers kwijt en werd simpel van de mededeling "wij zijn aan het migreren".
  Blogger is niet verkeerd, vind ik.
  Groet, Angelika

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben toch zo nieuwsgierig naar wat voor creatiefs je gedaan hebt voor 1,75 euro! Zelfs een klosje garen kost al meer merkte ik van de week.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Heksenbezem: ik heb bij de kringloop voor €1,75 een mooie jurk gekocht. De stof ga ik (her)gebruiken bij het maken van een tas. Ik vond de stof veel mooier dan de stoffen die ik op de markt kon kopen. Binnenkort een foto!

  BeantwoordenVerwijderen