Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

maandag 23 december 2013

Gratis e-boeken voor tablet of smartphone

Een leuke tip: Het is weer vakantie en dus heeft de bieb weer boeken online gezet die je gratis kunt lezen.
www.vakantiebieb.nl

Je kunt t/m 25 januari 2014 weer kiezen uit een nieuwe selectie van thrillers, (streek)romans en kinderboeken. Ga dus direct naar de App Store of Google Play Store en download de VakantieBieb-app op je tablet of smartphone!

De app is bedoeld als kadootje aan alle leden van de Bibliotheek, maar ook niet-leden kunnen de e-books lezen. Het enige wat je hoeft te doen, is je eenmalig registreren. Daarna zijn de boeken beschikbaar totdat de betreffende vakantieperiode voorbij is. De kerstperiode duurt lekker lang (tot en met 25 januari), dus je kunt een heleboel boeken downloaden en lezen. 
Ik heb ook in de herfstvakantie een aantal boeken gelezen en ook nu staan er weer een aantal boeken op mijn tablet.

2 opmerkingen:

  1. Dank je. Heb het gedeeld op facebook.
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb m gedownload, maar ik kan geen leuk boek vinden, heb jij een tip? groetjes

    BeantwoordenVerwijderen