Welkom bij Zuinigaan

Dit weblog gaat over bezuinigen, consuminderen en nog meer, want een mens is tenslotte meer dan alleen een consuminderaar, of zo je wilt een vrek. In '07 kocht ik mijn huis, in december 2018 word ik 66 jaar en mag ik met pensioen, want dan krijg ik mijn AOW. Ik heb een pensioengat van 20 jaar. Ik verkeek mij op de kosten van een koophuis en constateerde dat ik financieel vanaf mijn 66e jaar nogal krap zou komen zitten, vooral vanwege het pensioengat. Dus daar ging ik wat aan doen en op deze weblog vind je mijn berichten hierover.

woensdag 5 augustus 2015

4,5 miljoen!

Sinds de herstart van mijn weblog op 7 september 2011 heb ik hier al ruim 4,5 miljoen pageviews gehad.
Die herstart, dat zat zo: ik schreef onder de naam Zuinigaan vanaf augustus 2007 op Web-log. Vier jaar later was het helaas zo, dat Web-log er mee ophield als gevolg van een zeer slecht voorbereide migratie door de provider Web-log, een onderdeel van Sanoma. Mijn weblog was gewoon een maand uit de lucht door dit gedoe. Ik heb toen besloten niet langer te wachten tot het ooit weer goed zou komen en ben overgestapt naar Blogger!
Ik heb handmatig de in mijn ogen belangrijkste berichten geschreven tussen augustus 2007 en augustus 2011 gekopieerd en geplakt naar Blogger en ben opnieuw begonnen.
Ik moet zeggen, ondanks het gat in augustus/september 2011 toen ik helemaal niet kon bloggen en ik in afwachting was van de migratie, hebben lezers mij snel weer gevonden op mijn nieuwe blog.
Ik kon me destijds niet voorstellen dat ik nog geen 4 jaar na die tijd ruim 4,5 miljoen pageviews zou hebben!

8 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd met het behaalde aantal. Terecht, ikzelf kom iedere dag kijken en gebruik jou blog als leeslijsst.Ga zo door als je het nog steeds leuk vindt, Groetjes Cisca Servie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een indrukwekkend aantal, Daar mag je heel trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, daar kan ik alleen maar van dromen. Gefeliciteerd hoor.

  Wegschuld

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het begin, in 2007, had ik niet zo veel bezoekers. De aantallen zijn gestaag gegroeid.

   Verwijderen
 4. Zelf lees ik al praktisch vanaf het begin in 2007 je blog met veel plezier. Regelmatig maak ik ook een van de lekkere recepten die hier op het blog staan. Ik weet ook nog hoe veel mensen in 2011 geen blog meer hadden door de problemen bij web-log. Proficiat met nu al weer 4,5 miljoen page views na de herstart!

  Een fijne dag.

  Pecunia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd!! Dagelijks lees ik je blog en gebruik deze ook als leeslijst. Op naar de 5 miljoen...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa, dat is ook zo. Jij had ook web-log. Mijn Bijna Rijk en Beroemd blog is daar ook verdwijnseld. Ik heb geloof ik wel bestanden die ik op een w.ordpress blog weer in zou kunnen voeren.

  BeantwoordenVerwijderen