zondag 2 oktober 2016

Tabbladen inkomsten en vaste lasten bijgewerkt!

Het was al weer geruime tijd geleden dat ik de tabbladen had bijgewerkt.
Ben je benieuwd naar de nieuwste cijfertjes, klik dan op de tabbladen bovenaan deze weblog!

5 opmerkingen:

  1. Mijn maandelijkse vaste lasten zijn Iets lager alleen is dat bij mij exclusief zakgeld. Persoonlijk vind ik zakgeld ook geen vaste last. Mijn hypotheek is hoger. Verder heb ik sportschool en vaste maandelijkse goede doelen. Andere dingen (tv internet gemeentelijke belastingen waterschap autoverzekering autobelasting ziektekosten verzekering ) zijn bij mij lager. Fijn he z'n lage lasten. Mascha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kunt voeding en schoonmaakmiddelen ook als vaste last beschouwen. Op gebied van zuinigheid is zij een lichtend voorbeeld en moet ik de eerste nog tegen komen die hieraan kan of wil tippen.

      Verwijderen
    2. Klopt. Ik zie vaker grote verschillen in wat iemand als vaste lasten beschouwd. Daarom is het vaak appels met peren vergelijken. Als er een noodzaak is te bezuinigen is het zaak goed te kijken of vaste lasten wel echt vast zijn. Ik zou mijn vaste lasten van rond de €700 (inclusief bruto hypotheek) nog kunnen beperken maar zie daar geen noodzaak toe. Ik zou ook qua variabele lasten met minder toe kunnen maar wil dat niet en hoef gelukkig ook niet. Ik houd van regelmatig nieuwe kleding. Uit eten. Vakanties. Eet meeste biologisch. Mascha.

      Verwijderen
    3. Ik vind dat boodschappen er ook bij horen! Daar heb je toch ook een vast budget voor?

      Verwijderen
  2. Dit zijn echt mijn favoriete blogs, als alles weer is bijgewerkt! Ik ga gelijk even lekker snuffelen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, onaardige of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.