woensdag 28 maart 2018

Op het werk is de verwarming stuk!

Sinds afgelopen zomer hebben we een klimaatinstallatie. Het wordt warm als het buiten koud is, en de airco gaat aan als het te warm is. Tenminste, tot voor kort, want sinds een tijdje gaat het niet goed en vanaf afgelopen vrijdag is er echt iets mis. Het is niet zo dat de verwarming het niet doet, nee het wordt te warm, namelijk tussen 25 en 26 graden en soms nog méér, het hoogste was 27,9 graden.
Mijn collega loopt op blote voeten rond en in een jurkje met blote armen. Ik had er niet echt rekening mee gehouden en had ook verwacht dat het euvel wel verholpen zou zijn, maar nee, dat was niet zo.
Ik vind het zonde van het Groningse gas, deze temperaturen!
Anderhalve week geleden was het op onze kamer niet warm te krijgen, toen zaten we met de jassen aan achter onze computers. In feite was de temperatuurregulering toen ook al stuk. We zijn nog niet heel blij met de klimaatinstallatie! Ik ben heel benieuwd hoe dat komende zomer gaat.

3 opmerkingen:

  1. Ik ben wel eens naar huis gegaan toen de verwarming stuk was op kantoor. Bovendien blies de airco ook koude lucht en ik verstijfde echt. Met computer/muiswerk heb je toch echt je handen nodig. Kon echt niet omdat ik veel artrose in handen heb. Gelukkig was er begrip voor, maar anders was ik ook echt weggegaan. Kon echt niks.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oww, wat balen zeg! Ik heb het probleem eerder gehoord...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je zou bijna je eigen ventilator meenemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.