zondag 2 juni 2019

Weer weinig energie verbruikt!

Het is lekker zomerweer en de zon gaat pas laat onder. Dat scheelt toch zeker in het energieverbruik!

Wat verbruikte ik in de afgelopen week?

Mijn gebruik in de afgelopen week (week 22):

GAS ->   0,4 m3.
In week 21 gebruikte ik 0,9 m3.

STROOM ->  12  kWh
In week 21 gebruikte ik 12 kWh.

Wat kost dat verbruik van deze week? 
Kosten van mijn verbruik deze week, uitgaande van 71 cent per m3 gas en 24 cent per kWh: €3,15
En zoals altijd: dit zijn alleen de verbruikskosten, de overige kosten, zoals vaste leveringskosten en netwerkbeheerkosten komen daar nog bij.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Aaf,
    Ik volg je blog pas sinds kort en misschien heb je het ooit wel verteld hier, maar hoe kan het dat je zo weinig verbruikt??
    Ik woon alleen en ben best zuinig en heb ik april 14 m3 gas en 146 kwh stroom verbruikt. Nou werk ik wel deels thuis dus dat kost meer stroom. Maar kook jij niet, douche je koud, heb je geen lampen aan of zo??? Ben heel benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In april dit jaar was ik twee weken op vakantie, dus dat is een slechte maatstaf voor verbruik. Ik heb even naar vorig jaar gekeken, toen gebruikte ik in april 18,7 m3 en 47 kWh. Ik heb heel zuinige apparaten en gebruik bijna overal ledlampen.
      Ik kook wel, douche vrijwel alleen in het zwembad en was mezelf thuis bij de wastafel. Ik heb alleen 2 (led)lampen aan in de ruimte waar ik ben en niet nog ergens anders. Ik was gemiddeld 1x per week een volle wasmachine.

      Verwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.