woensdag 7 oktober 2020

Eindelijk een warmer dekbed in gebruik genomen

Eigenlijk dacht ik, dat ik al lang geleden mijn herfstdekbed weer in gebruik genomen had, maar ik had het steeds zo koud 's nachts!
Hoe kon dat?
Ondanks een extra wollen deken was ik rillerig!
Zou dat ook komen van de heupoperatie?

Ik schreef hier vier weken geleden, over dat het herfst werd en dat ik mijn zomerdekbed ging verruilen voor mijn herfstdekbed. Had ik dat niet gedaan? Ik kijk nog eens beter naar de datum van de post, en dan blijkt dat ik op die datum al voor de 3e dag in het ziekenhuis lag. Op dinsdag 8 september opgenomen en de blog is op 10 september gepland gepubliceerd. Ik schreef het bericht dus al voor die tijd en het ging in feite over plannen die ik had met mijn dekbed en niet over daadwerkelijke acties!
Bij nader onderzoek bleek, dat ik nog steeds onder mijn dunne wollen zomerdekbed sliep. Dat dekbed weegt 225 gram per vierkante meter, mijn wollen herfstdekbed weegt 425 gram per vierkante meter. Dat is een flink verschil! Sinds afgelopen zondag slaap ik warm en tevreden onder het veel warmere herfstdekbed! 


5 opmerkingen:

  1. Ik heb ook een vier-seizoenendekbed, bestaande uit twee delen. Ik rits ze in de winter nooit aan elkaar, maar doe om ieder dekbed afzonderlijk een dekbedhoes. Soms is het warm genoeg met het herfstdekbed en soms is het aangenamer om onder beide tegelijk te slapen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verschoon maandag de bedden, dan gaan er weer de winter dekbedden op, liggen de bedden ook weer netter opgemaakt, vind ik altijd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Behaaglijk is dat. Ook goed voor je herstel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hopelijk kun je vannacht lekker warm slapen!
    Gaat het goed met je herstel? Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische, onaardige, of kwetsende reacties naar mij of anderen en ook reacties met nep-informatie worden niet geplaatst.

Over verwijderde reacties ga ik niet in discussie.