zaterdag 24 augustus 2024

Door ziekte nauwelijks levensmiddelen gekocht

Mijn kinderen en mijn bevriende buurvrouw waren op vakantie en ik was ziek. Ik had natuurlijk wel een vriendin kunnen vragen om iets voor mij te kopen, maar aangezien ik vorige week veel gekocht had, voor € 51,71 euro ondanks gratis groente, en zeer weinig eetlust had, was dat niet nodig. Volgens de bijsluiter van de antibiotica krijgt minder dan 1 op de 100 gebruikers last van misselijkheid,  dat is niet heel veel, maar ik was wel de pisang. Ik krijg het eten bijna niet door mijn keel. Eten dat ik anders heerlijk vind.

Wat kocht ik dan wel?
Het meeste van onderstaand lijstje kocht ik al op 17 augustus, voordat ik ziek werd. De bananen iets later, namelijk op zondag, ik schreef er over in verband met de rijping van de kiwi's.
Gisteren kocht ik geitenkaas. Daar had ik wel zin in. Ik had nog meer willen kopen en ook even langs de naastgelegen AH, maar ik was te uitgeput om verder nog iets te kopen. Het komt later wel!

17 - 24 aug 24

*=aanbieding, @=afgeprijsd, VMN= verspilmijniet, BB= bonusbox WAAR PRIJS
Voeding    
4 kiwi's * Lidl 1,38
bananen, 5 stuks Plus 1,55
geitenkaasrol, 2 stuks Lidl 3,80
gemengde noten Lidl 2,59
thijm Lidl 0,66
Griekse yoghurt Lidl 2,19
Snacks/ hapjes   0,00
Dranken    
soja chocoladedrank Lidl 0,99
TOTAAL   13,16

4 opmerkingen:

  1. Pechvogel met je misselijkheid. Ik hoop,dat het snel beter gaat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geen trek omdat je misselijk bent is vervelend, door weinig eten voel je je nog slapper als je toch al ziek bent. Fijn dat het al wat beter gaat en je weer wat trek begint te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk trekt de misselijkheid iedere dag weer wat meer weg. Rustig aan en beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren is leuk, graag zelfs, maar onzinnige, racistische of kwetsende reacties naar mij of anderen, reclame voor politieke partijen en ook reacties met nep-informatie (bijvoorbeeld complottheorieën) worden niet geplaatst.

Over verwijderde of niet geplaatste reacties ga ik niet in discussie.